Αλέξανδρος & Ανδριάνα

Day: 
Σάβ, 25/06/2016
Location: 
Βουρκάρι, Κέα

A+A

¨Η ευτυχία δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν την μοιράζεσαι με εκείνους που αγαπάς¨

Κέα ή Τζια, ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Ένα νησί γεμάτο με λουλούδια γάμους χαρά τραγούδια! Αέρινη, χρωματιστή, μοναδική διακόσμηση όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται από πίσω της.. Γυρίσαμε τα ρολόγια μας και με αυτά γυρίζουμε και εμείς μήνες πίσω. Εκεί που ο Αλέξανδρος και η Ανδριάνα έγιναν ένα και μαζί με τους φίλους τους έχτισαν ένα σύμβολο αγάπης πάνω στην άμμο για να μας θυμίσουν πως η ευτυχία ολοκληρώνεται όταν την μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς! Δυο άνθρωποι ζωγραφίζουν μια ιστορία με μπλε χρώμα και της βάζουν μέσα μια καρδιά που θα μοιράζονται για χρόνια!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην φωτογραφική ομάδα Emotional Frames και στις ¨γλυκές¨ Marriage in Style για την άψογη συνεργασία!

|

"H Ανδριάννα και ο Αλέξανδρος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ένα καλοκαιρινό απόγευμα στην Τζια λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς. Ο καλοκαιρινός τους γάμος ήταν σίγουρα ένα μεγάλο και ατελείωτο party τόσο για τους ίδιους όσο και για τους καλεσμένους τους. Όλες οι υπέροχες στιγμές εκείνης της ημέρας έχουν ευτυχώς καταγραφεί μοναδικά από το φακό του Dimitris Haidis και το παρακάτω video είναι εδώ για να στο αποδείξει! Και για να καταλάβεις πόσο τέλειο είναι το video που φιλοξενούμε σήμερα στο WeddingTales, θα σου πούμε απλά πως κατέλαβε την 6η θέση παγκοσμίως στο Worldwide Event Videographers Association (WEVA). Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να μην πατήσεις το play… Έτσι δεν είναι;"

Έγραψε για εμάς το WeddingTales.gr

 

 

Screenshots