Welcome

Καλώς ήλθατε! Καθώς περιηγείστε στις παρακάτω σελίδες, μπαίνετε σε έναν κόσμο αιθέριας ομορφιάς, αληθινών «ονειρικών τοπίων» και αυθεντικών ιστοριών αγάπης.
Τα σενάριά μου πηγάζουν από την ίδια τη ζωή. Οι ήρωες μου είναι καθημερινοί άνθρωποι που ζουν την ημέρα των ονείρων τους στο μέγιστο βαθμό.
Το σκηνικό μου μπορεί να είναι μια εξωτική παραλία, μια κρυμμένη λιμνούλα στο δάσος, το εκτυφλωτικό λευκό φως της Σαντορίνης, η παλιά γειτονιά της Πλάκας κάτω από την Ακρόπολη, μια ευρωπαϊκή μητρόπολη ή ένα απομονωμένο θέρετρο κοντά στον Όλυμπο.
Ο εξοπλισμός μου περιλαμβάνει μια κάμερα και ένα drone, ένα μπλοκ σχεδίου και τις αγαπημένες μου κόκκινες τιράντες!
Η έμπνευσή μου πηγάζει από όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν κάθε γάμο μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία που ζει ο καθένας μόνο μια φορά!
Το στυλ μου είναι ρεαλιστικό, αντισυμβατικό με «χειροποίητη» αισθητική.
Παρατηρώ, αιχμαλωτίζω και κινηματογραφώ όλες τις αναμνήσεις που θέλετε να κρατήσετε ζωντανές για πάντα.

Ειδικεύομαι σε:
Γάμους, Βαπτίσεις, Οικογενειακές γιορτές, Πορτραίτα, Αρραβώνες, Elopements, Ανταλλαγές όρκων, Ζευγάρια

Πατήστε το “play” και απολαύστε τη διαδρομή!

Dim.H

Selected Works

HEARTBEAT of love

Το δραματικό και επιβλητικό τοπίο της Σαντορίνης, το κόκκινο φόρεμα της Μύριαμ σε αντίθεση με το γαλάζιο της θάλασσας...

view more

A PROMISE

Θα σε σέβομαι, θα σε τιμώ, θα παλέψω με εσένα και για σένα…

view more

An Italian Dream

Ένα μεσαιωνικό παραμύθι στις ακτές της Ιταλίας.

view more

Testimonials

“Ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας μέσα από τα μάτια του dimH! Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας κινηματογραφιστής αλλά και υπέροχος, φιλικός και πραγματικά παθιασμένος με τη δουλειά του. Το βίντεο του γάμου μας ήταν ονειρικό. Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε, δεν θα σας απογοητεύσει.”

Γεωργία & Δημοσθένης • Παντρεύτηκαν στις 21 Απριλίου 2018

“Ο Δημήτρης ήταν ό,τι περιμέναμε. Μας έκανε να νιώσουμε πολύ βολικά και χαλαρά από την αρχή. Ήταν πολύ επαγγελματίας και πάνω από τις προσδοκίες μας. Μας άρεσε πολύ η δημιουργικότητα του στον τρόπο κινηματογράφησης και νιώσαμε ότι φύγαμε με ένα βίντεο που ξεχώριζε.”

Άλεξ & Σου • Παντρεύτηκαν στις 2 Μαΐου 2018 στη Φολέγανδρο

“Ο Δημήτρης είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι και πολύ προσγειωμένος και μας έκανε να νιώσουμε πολύ χαλαρά και να είμαστε ο εαυτός μας τη μέρα του γάμου μας. Κατέγραψε την ημέρα του γάμου μας τόσο όμορφα, όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί. Είμαστε τόσο χαρούμενοι και τυχεροί που τον είχαμε μαζί μας. Δημήτρη, ευχαριστούμε.”

Φωτεινή & Τεντ • Παντρεύτηκαν στις 26 Αυγούστου 2018

“Μπορείς να καταλάβεις όταν κάποιος λατρεύει αυτό που κάνει και τα δίνει όλα από την αρχή μέχρι το τέλος, φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Δημήτρης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος! Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη δουλειά του on line, την ερωτευτήκαμε. Φοβερές εικόνες, φαντασία, ταλέντο, δημιουργικότητα. Τον συναντήσαμε και τον διαλέξαμε αλλά μας διάλεξε κι αυτός. Νιώσαμε πραγματικά ότι αυτό που τον διαφοροποιεί από τους άλλους επαγγελματίες είναι ότι προσπάθησε με ειλικρίνεια να μας καταλάβει σαν ζευγάρι προκειμένου να φτιάξει κάτι μοναδικό μόνο για εμάς: την ιστορία μας, το παρελθόν, τη σχέση μας και τις εμπειρίες μας, αυτά που μας αρέσουν, ό,τι έχουμε ζήσει μαζί– συζητήσαμε τα πάντα.

Μοιραστήκαμε ιδέες και οι δικές του ήταν πραγματικά φοβερές. Ήταν απόλαυση να είμαστε μαζί του και με την ομάδα του. Ο επαγγελματισμός στα καλύτερα του. Και έτσι τελικά και το αποτέλεσμα της δουλειά που παραδίδει είναι τρομερά ξεχωριστό, μέσα από εικόνες και ήχους που δένουν μεταξύ τους με τον πιο όμορφο, κινηματογραφικό και ποιητικό τρόπο. Έτσι και το δικό μας βίντεο δεν αποτέλεσε εξαίρεση: το παραλάβαμε σε μια όμορφη ξύλινη θήκη, με τα ονόματα μας επάνω. Το είδαμε και ήταν πραγματικά εμείς. ”

Ευριπίδης & Μάρα • Παντρεύτηκαν στις 21 Ιουλίου 2018 • Επαγγελματισμός και δημιουργικότητα στα καλύτερα του!

“Απλά ο καλύτερος, όχι μόνο ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος με τον οποίο χαίρεσαι να συνεργάζεσαι! Καλλιτεχνική, συναισθηματική κινηματογράφηση που σου παίρνει την ανάσα! Δεν ξέρω πώς να τον ευχαριστήσω για το όμορφο βίντεο που μας έφτιαξε! Ο Δημήτρης είναι κάτι παραπάνω από βιντεόγραφος γάμου. Φτιάχνει μοναδικά φιλμς γεμάτα πολύτιμες στιγμές που μοιράζεσαι με το σύντροφο της ζωής σου.”

Άννα & Γιενς • Παντρεύτηκαν στις 7 Ιουλίου 2018 • Μια κινηματογράφηση για τη αγάπη, φτιαγμένη με αγάπη που μπορείς να την ερωτευτείς!

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Member of

Featured On