29/12/2017

Ασυνήθιστοι γάμοι που θα θέλαμε να είχαμε βιντεοσκοπήσει

Στην Ελλάδα είμαστε λίγο παλαιών αρχών τελικά. Θέλουμε να παντρευόμαστε πάντα με παπά και με κουμπάρο, με νυφικό και κοστούμι και φυσικά πάντα σε εκκλησία. Λίγο οι παραδόσεις, λίγο τα έθιμα και φυσικά η θρησκεία, επιβάλλουν μια σοβαρότητα και ιερότητα στην τελετή και στο μυστήριο. Και ορθώς κατά τη γνώμη μας. Στο εξωτερικό όμως τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Και καμιά φορά εντελώς ασυνήθιστα. Χωρίς καμία τήρηση των κανόνων και των συμβολισμών του γάμου, με κάθε λογής χόμπι και τρέλες να γίνονται τα βασικά υλικά μιας γαμήλιας τελετής, ορισμένα θεότρελα ζευγάρια πρωτοτυπούν και μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας. Σίγουρα ο cinematographer που θα τους κινηματογραφούσε θα είχε μια αξέχαστη εμπειρία. Την επόμενη φορά θέλουμε να είμαστε κι εμείς εκεί!

Πάνω σε ποδήλατο!
Εναλλακτική λύση, οικονομία και τρέλα μαζί, κάτι απ’ όλα αυτά είχε στο μυαλό του ένα ζευγάρι Ρώσων που αποφάσισε να παντρευτεί riding on the way… Ασυνήθιστα και πολύ οικολογικά, το ζευγάρι καβάλησε τα ποδήλατα και αντάλλαξε όρκους καθ’ οδόν, με όλους τους καλεσμένους να τους ακολουθούν στενά κάνοντας και αυτοί φυσικά ακατάπαυστα τις δικές τους ορθοπεταλιές.

Τους πάντρεψε μια αρκούδα!
Οι Ρώσοι φαίνεται πως έχουν την τρέλα στο αίμα τους. Οι συγκεκριμένοι και την τόλμη, αφού αντί για παπά επέλεξαν να τους παντρέψει μια αληθινή αρκούδα! Ανάμεσα σε ανθοδέσμες, στολισμούς και κεριά, η νύφη και ο γαμπρός κράτησαν το χέρι της αρκούδας, την αγκάλιαζαν και τη φιλούσαν μοιράζοντας εγκεφαλικά στους καλεσμένους τους. Ο Στέπαν όπως λέγεται η αρκούδα είναι εξημερωμένη και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στις ειδήσεις. Οι ιδιοκτήτες της αρκούδας ισχυρίζονται πως τους την έδωσε πριν από 23 χρόνια μια ομάδα κυνηγών και έκτοτε ζει μαζί τους σαν να είναι το παιδί τους. Οι αντιδράσεις φυσικά ήταν μεγάλες με τις φιλοζωικές οργανώσεις να κατηγορούν τους «γονείς» για εκμετάλλευση της αρκούδας και απαράδεκτες συνθήκες αιχμαλωσίας ενός ζώου που κανονικά πρέπει να ζει ελεύθερο και άγριο στη φύση.

Χωρίς νυφικό αλλά και χωρίς εσώρουχα!
Η Έλι και ο Φιλ από την Αυστραλία αποφάσισαν πως τα ρούχα είναι περιττά και αναρωτήθηκαν γιατί να μπαίνουν σε επιπλέον έξοδα. Έτσι, φόρεσαν τα ελάχιστα δυνατά και ένα ωραίο πρωινό παντρεύτηκαν με live αναμετάδοση από το ραδιόφωνο. Εκτός από τη νυφική ανθοδέσμη που μάλλον δεν κρύβει και πολλά, η Έλι φορούσε και ένα μακρύ λευκό πέπλο, ενώ ο γαμπρός κατάφερε να αφήσει κάτι και στη φαντασία καλύπτοντας τα γεννητικά όργανα με ένα ψηλό μαύρο καπέλο.

Αγκαλιά με τους καρχαρίες!
Λίγα μέτρα από τα σαγόνια του καρχαρία κυριολεκτικά βρέθηκε ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη που αποφάσισε να εξασκήσει το αγαπημένο του χόμπι ακόμη και την ώρα του γάμου. Αντί για νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι, η Έιπριλ και ο Μάικλ, φόρεσαν τις στολές της κατάδυσης, τις μάσκες και τις μπουκάλες και βυθίστηκαν σε ένα ενυδρείο προστατευμένοι πίσω από τις μεταλλικές μπάρες ενός μεγάλου κλουβιού. Μπορεί οι καλεσμένοι τους – καρχαρίες, χέλια και ροφοί – να είχανε περίεργες ορέξεις, αλλά το ζευγάρι δεν πτοήθηκε. Είπε το «ναι» μέσω ραδιοπομπού στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα σε φίλους και συγγενείς.

15/04/2018
Τι κοινό έχουν η Κύθνος, οι Σπέτσες και η Αλεξανδρούπολη; Είναι τα μέρη που μου έδωσαν την ευκαιρία να τραβήξω τρία από τα ωραιότερα βίντεο γάμου έως τώρα. Φαίνεται όμως πως άρεσαν και σε πολλούς...
03/04/2018
Όταν η βιντεογράφηση του γάμου μοιάζει με παιχνίδι! Όταν ο άνθρωπος είναι γεννημένος easy rider, τα πράγματα είναι απλά. Φορά το γαμπριάτικο κοστούμι του, το παπιγιόν του, το σκουλαρικάκι του, ένα...
28/02/2018
Το 2017 έφυγε με ωραίες αναμνήσεις και εκπλήξεις, και έτσι δυο μήνες μετά την αλλαγή του χρόνου και με τη νέα σεζόν να έρχεται δυναμικά σε λίγους μήνες, έχει έρθει η ώρα του απολογισμού και της...

Σελίδες