Βασίλης & Κλαίρη

Κύθνος, Κυκλάδες

Βασίλης & Κλαίρη | Θες να γίνεις ο πιγκουίνος μου;

Ήταν ένας γάμος να τον πιείς στο ποτήρι σαν δροσερό καλοκαιρινό κοκτέιλ. Ένας γάμος που μύριζε καλοκαίρι, φορούσε ψάθινο καπέλο, φορούσε αντηλιακό καρύδα, βουτούσε στα γαλαζοπράσινα νερά της Κύθνου και έκλεινε το μάτι στην μοίρα. Μια τυχαία γνωριμία; Όχι και τόσο, αφού ο Βασίλης και η Κλαίρη, οι πρωταγωνιστές μου σε αυτό το φιλμ, συναντήθηκαν σε ένα πάρτι – που κανείς αρχικά δεν ήθελε να πάει – επτά χρόνια πριν το γάμο τους, ενώ όπως διαπίστωσαν αργότερα, γνωρίζονταν από πιτσιρίκια. Απόδειξη μια κοινή φωτογραφία από προσκοπική παρέλαση όταν ήταν πέντε χρόνων!

Λίγο καιρό πριν το ταξίδι μας στην Κύθνο, ο Βασίλης είχε αφηγηθεί στην Κλαίρη την ιστορία με τους πιγκουίνους που διαλέγουν ζευγάρι και μένουν πιστοί και δεμένοι σε όλοι τους τη ζωή με το έτερον τους ήμισυ, ζητώντας το χέρι της σε μια όμορφη κίνηση ρομαντισμού και τρυφερότητας. Από εκείνη τη στιγμή, οι Μεσογειακοί «πιγκουίνοι» μου άρχισαν να σχεδιάζουν ένα γάμο με θέμα, γήινα χρώματα, φυσικά υλικά για να δένουν με το τοπίο του νησιού και εξαιρετικούς επαγγελματίες όπως η FVision στο φωτογραφικό σκέλος και η Klaidra στις μπομπονιέρες.

Το Σαββατοκύριακο που έζησα μαζί τα παιδιά και τους φίλους τους θα μου μείνει αξέχαστο. Ήταν ένα ατέλειωτο πάρτι με αμέτρητες εικόνες, αναπάντεχες στιγμές, εξαιρετικό φως, κέφι, ζωντάνια, έντονα συναισθήματα και πολλές βουτιές! Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που έζησα μαζί τους αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω την FVision για τη συνεργασία μας και τις ώρες που περάσαμε μαζί.

Βασίλη και Κλαίρη, σας ευχαριστώ και σας εύχομαι με οδηγό το πανέμορφο logo σας να είστε σαν ΔΥΟ ερωτευμένοι πιγκουίνοι για το υπόλοιπο της ζωής σας! #BillyKlairi1717 #bemypenguin

Thumbnail photo by FVision.gr

 

Screenshots

Wedding video, dimh, Cinematographer, events
Wedding video, dimh, Cinematographer, events
Wedding romantic video, dimh, Cinematographer, film making
Wedding romantic video, dimh, Cinematographer, film making
Wedding romantic video, dimh, Cinematographer, film making
wedding video, dimh, Cinematographer γάμου, βάπτισης, εκδηλώσεων
Wedding drone romantic video, dimh, Cinematographer, film making
Wedding romantic video, dimh, Cinematographer, film making
wedding video, dimh, Cinematographer γάμου, βάπτισης