Τι έχεις μάθει τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά;

Η πρώτη εντύπωση μετράει. Ακολούθησε το ένστικτό σου αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Μάθε να σιδερώνεις τα πουκάμισά σου αν είσαι άντρας και τα φορέματά σου αν είσαι γυναίκα. Πάρε μαζί σου κάτι προσωπικό σαν γούρι. Εγώ κουβαλώ πάντα μαζί τις κόκκινες τιράντες μου. Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό: χαμογέλα, χαμογέλα, χαμογέλα!

Μπορώ να δουλέψω μαζί σου ως νέος επαγγελματίας-μαθητευόμενος;

Ναι, μπορείτε. Μπορεί να γίνω κάπως αυστηρός αλλά είμαι πάντα ειλικρινής, κάτι που είναι προς όφελος σας σε κάθε περίπτωση. Να ξέρετε ότι πρόκειται για μια αρκετά σκληρή δουλειά και ας μη φαίνεται έτσι στον περισσότερο κόσμο.

Μοιράζεσαι τις γνώσεις σου σε εργαστήρια ή άλλα εκπαιδευτικά μαθήματα;

Μιας και το αναφέρετε, ναι. Πρόκειται να φιλοξενήσουμε μαζί με άλλους επαγγελματίες γάμου ένα εργαστήριο πολύ σύντομα. Το ονομάσαμε “The White Paper Workshop” («Λευκή Σελίδα») και μπορείτε να δείτε τα πάντα γι’ αυτό εδώ: https://whitepaperworkshop.com/

Γιατί δεν προσφέρεις και κάποιο πακέτο με φωτογραφίες εκτός από βίντεο γάμου;

Θεωρώ τον εαυτό μου βιντεογράφο-κινηματογραφιστή. Η φωτογραφία έχει ξεχωριστούς κανόνες και απαιτεί άλλη εξειδίκευση. Καλύτερα να μην τα μπερδεύουμε.

Έχεις προτιμήσεις για τους φωτογράφους με τους οποίους συνεργάζεσαι;

Δουλεύω μαζί με τους πάντες. Εξάλλου βρισκόμαστε πάντα όλοι στο ίδιο γήπεδο. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω κι εγώ τις προσωπικές μου προτιμήσεις όπως όλοι οι άλλοι, αλλά καλύτερα να τις κρατήσω…για τον εαυτό μου. Πάντως, είμαι πάντα ανοιχτός σε νέες γνωριμίες!

Τι σε κάνει διαφορετικό από τους άλλους βιντεογράφους;

Το ζεστό χαμόγελο, η διακριτικότητα, η ευθύτητα, ο φιλικός χαρακτήρας και η κατανόηση απέναντι σε κάθε ζευγάρι. Μεσογειακό ταμπεραμέντο αλλά με ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Πιστεύεις ότι έχω βρει το ιδανικό ταίρι για να παντρευτώ;

Αυτό είναι κάτι που θα ξέρετε μόλις περάσετε τις πρώτες διακοπές μαζί, γνωρίσετε τη μαμά του/της, κάνετε ένα παιδί και μάθετε να μιλάτε με τα μάτια…οπότε, όχι, δεν μπορώ να το ξέρω εγώ αυτό!